Samenwerken met ons

Onze missie is om de veiligheid van fietsers te verhogen in het donker en bij slecht weer. Wij produceren geen fietsen en dat willen we ook niet! Dat laten wij graag over aan de experts van de fietsfabrikanten waarmee we samenwerken. Op deze manier kunnen wij Led Bikes in de markt zetten die geëngineerd, getest en geproduceerd zijn door professionals uit de fietsindustrie.

Om zoveel mogelijk Led Bikes in het straatbeeld terug te zien, houden we onze marges laag en werken we samen met fietsfabrikanten en fietsverhuurbedrijven. Meer weten over samenwerken? Bekijk de mogelijkheden hieronder.

 • Haal meer omzet uit B2B activiteiten
  Een logo uit laten snijden uit een stukje metaal wat verwerkt zit op de fiets dat kennen we al en valt helaas niet altijd even goed op. Met de LED Units van Led Bikes kan je juist wel echt opvallen. Dag en nacht! Het is daarom uitermate geschikt voor bedrijven die hun product of bedrijf willen promoten.

  Voor fietsfabrikanten die ook een hogere omzet willen met verkoop aan B2B, bieden wij de mogelijkheid de Led Units aan te bieden bij hun klanten. Met de LED Units van Led Bikes zal u een interessante propositie in handen krijgen om uw verkoop van B2B te doen stijgen.

  Als er een samenwerking tot stand komt dan zullen wij de fiets met onze LED Unit oa op onze website aan gaan bieden. Elke aanvraag van een Led Bike wordt dan direct naar u doorgestuurd. U handelt de verkoop verder af. Op deze manier behoudt u controle over de sales, waarmee direct ook extra accessoires verkocht kunnen worden.

  Krijg ook een echte reclamedrager in handen en neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken!

 • Verdien extra inkomsten met reclame
  Heeft u een fietsverhuurbedrijf, met onze LED Unit kunt u uw omzet verhogen.

  Wij leveren gratis de LED Units inclusief montage. Hierdoor genereren wij reclame inkomsten middels advertentieruimte op de LED Units te verhuren/verkopen, waar u dan weer een percentage van ontvangt.
  U zorgt voor dat fietsen in het straatbeeld aanwezig zijn. Wij zorgen ervoor dat bedrijven campagnes kunnen starten met de fiets als reclamedrager.

  Meer weten? Neem gerust contact op, zodat we de mogelijkheden samen kunnen bespreken.